Måndag

Börjar skolan kl 13.10 och har en lektion. Sen ska jag till stallet.
Blir nog att rida ut och jobba lite på fältet. Har riktigt fina ridvägar runt stallet med fina galoppsträckor och klätterpackar, har även 3 stora fält man får rida på. Verkligen perfekt. Men vill ha mitt ridhuskort snart så jag kan börja rida ordentligt med honom.



/Sofia

Kommentarer
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: åh vad roligt att höra! vi verkar ha liknande sätt att skriva och dessutom har vi ju båda travare :D Alltid kul med liknande bloggar! :)



Visst kan jag berätta lite om min kamera.

Jag har en Canon EOS 450D som jag haft i drygt ett år. Till den har jag förutom kitobjektivet (objektivet man får med kameran som är ganska kasst) ett Canon 50mm f/1.8 som helt klart är mitt favoritobjektiv. Så har jag nyligen skaffat mig ett zoomobjektiv som jag tycker funkar riktigt bra med :)



Åh, jag önskar jag hade ett tillgängligt ridhus med. Vi har ett med ridavstånd som är svindyrt (typ 130 kr/gång). Sen har vi ett som tar 10 min med bil men vi har ingen transport så det går inte så bra. Längtar verkligen tills man kan börja använda ridbanorna igen! Ha en bra dag :)

2010-01-11 @ 13:51:28
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: jag såg din andra kommentar nu!

Ja, alltid kul att hitta andra som har ridtravare, personligare hästar får man leta länge efter! Dock har jag bara min på foder men ändå :) hur länge har du haft din? :D

2010-01-11 @ 14:03:54
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: ja precis! du har inte lust att skaffa bloglovin-konto så jag kan följa dig där? blir mycket lättare att hålla reda på när du uppdaterar då :)



åh tack snälla du! :) jag kan varmt rekommendera min systemis som jag har, den är kanon! Det tar en stund att lära sig allt om man bara haft kompaktkamera innan men när man väl gjort det blir man aldrig besviken :)



ja, det är jättesurt med ridhuset. Dessutom är det ett privat/tävlingsstall som äger ridhuset så skulle jag komma dit med lilla Tusse skulle de väl skratta ihjäl sig.. men vi får se, jag har ju honom bara tills november (jag hoppas dock på lite längre) så vi får utnyttja de träningsmöjligheterna som vi har :)



Haha ja, i början tänkte jag att Glee var någon dålig amerikansk smörja men när jag började kolla på det blev jag fast, hihi :)

ha en bra dag! :D

2010-01-11 @ 15:45:51
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: ja verkligen! det är så roligt med min kille också för vissa dagar kan han verkligen gå hur bra som helst på banan och andra dagar hur dåligt som helst. Ute tycker han jämt att det är kul (nästan för kul) men på banan kan det vara enorm skillnad.



Ja, det är verkligen grymt roligt att fota! Älskar det, speciellt att fota hästar i olika miljöer, kanonkul! :D



Du får gå in på bloglovin. Sedan konto - knappar och ikoner. Sen får du välja vilken du vill ha så förklarar de hur man gör :)

Kom bara ihåg att när de förklarar så kommer du få ikonen längst upp i menyn vill du ha den någon annanstans får du lägga den någon annanstans i din kodmall. Hoppas du förstår, det är lite svårt att förklara :)

2010-01-11 @ 17:27:20
URL: http://jennystoa.blogg.se/
Postat av: Jenny - fotograferande hästtjej

sv: jo min kan också bli ganska stark när man är ute men han tappar aldrig framåtbjudningen där som han kan göra på banan vissa dagar. Formen är oftast inget problem med (om han inte ser spöken), inte ens i galoppen som vi precis börjat med faktiskt :)



vad bra! då lägger jag till dig på momangen :D

ha en bra kväll!

2010-01-11 @ 18:27:36
URL: http://jennystoa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0